Heippa murmelit!

Viime kirjoituksesta on jo aikaa, nytkin taidan keskittyä lähinnä kuviin. Työt on tehty ja lomailtukin hiukan. Arvioinnit on olleet aika hyviä joka jaksolta, vaikka hiukan kritiikkiäkin mahtui mukaan :).

Vappua vietettiin labratiimin kanssa viimeisenä työpäivänä hemalla. Koko sakille Hello Kitty- juhlahatut ja vappupillit ja simaakin tehtiin. Sen onnistumisesta ei uskalla mitään sanoa, mutta työkaverit ihme kyllä tykkäsi siitä. Omalla porukalla tehtiin vappupiknikki jokirantaan vapunpäivänä. Evääksi oli salaattia pesuvadissa ja pullo Asti Tostia. Niin ja patonkia, jota ei syötetty sorsille. Piknikki jatkui Rock cafen terassille sangriakannun äärelle :).

Vappukuvia:

 

Vapun jälkeen alkoikin hauskuus kun meille tuli vieraita vaikka ja kuinka. Ensin Suski ja Krista ja äippä ja myöhemmin vielä Suvi. Meni kyllä aika vauhdilla. Jalat tuli kipeäksi kaikesta shoppailusta ja kävelemisestä... Löydettiin vaikka mitä mahtavia paikkoja, kiinalaiskauppoja vaikka millä mitalla! Itse sain justiinsa tuliaiset hommattua ja itsellekin aina jotain pientä... Korviksia ainakin jokuset.

Tytöt lähti Albufeiraan ruskettumaan ja me äitin kanssa Lissaboniin Suvia vastaan ja iskää moikkaamaan. Lissabon on kaupunkina mun makuun hiukan liian suuri, olisi helpompi kulkea jos olisi vähäsen pienempi. Parissa päivässä ei oikein ehtinyt paikkaan tutustua, eksyttiin kylläkin. Lissabonin reissun kohokohdat oli seura, intialaisravintola Vasco da Gamassa ja Oceanario. Eikä hotellikaan ihan pöllömpi ollut, kaukana kylläkin.

Oceanario oli mun projekti, olin kuullut siitä niin paljon hyvää että oli pakko päästä itse näkemään. Sijaintikin oli mainio. Oli mahtavaa katsoa valtavia kaloja isoissa altaissaan, vaikka kyllä muistui mieleen painajaiset lasin läpi hypäävistä kaloista... Niitä oli kun näin Ruusukorttelin akvaarion ekaa kertaa :D. Tämä oli kyllä pikkuisen isompi. Kuvat reissulta on valitettavan heikkoja, kun salamaa ei saanut käyttää enkä itse kuvaajana ole kovin ihmeellinen...

Oceanario: