Heippa vaan hei!

Viime viikonlopun paahteessa päädyimme ottamaan aurinkoa, koska se nyt vaan vaikutti parhaalta vaihtoehdolta. Perjantai-iltana tyydyimme vanhaan kunnon jokirantaan, koska töistä päästiin tasan viideltä eikä minuuttiakaan aiemmin.

Lauantaina päätimme matkata Figueiraan ja suunnata Tarzanradalle, mutta kuinka ollakaan auringonotto alkoi houkuttaa enemmän. Matkaan tuli pari mutkaa kun meikäläisen bikinit seilaa edelleen jossain Ruåtsin ja Porttukalin välillä ja sellaiset oli sitten välittömästi saatava. Ei ollut aikaa venailla busseja, puolijuoksua Forumiin ja Henkkiksestä bikinit. Siinä vaiheessa oli jo hippasen kuuma ja bussipysäkillä todettiin ettei ole aikaa odottaa seuraavaa. Päädyimme kävelemään juna-asemalle, mikä osoittautui hyvin jännittäväksi ratkaisuksi. Ensin löydettiin polku alas mäkeä ja se polku olikin jyrkemmästä päästä. Kivet vaan sinkoili ja kipinät ballerinanpohjista kun liukasteltiin alas. Alas päästyämme huomasimme olevamme moottoritien laidassa, kävelytietä ei missään. Hiivittiin heinikon kautta ja tien yli ja toisen heinikon kautta kunnes päästiin suojatielle. Hauskuus oli siinä ettei suojatien jälkeen ollutkaan kävelytietä. Sillan yli mentiin ihan reippaasti tien laitaa vaan. Paria kommellusta myöhemmin päästiin asemalle ja junaan. Junan lämpömittari näytti jotain 26 astetta ja matka tuntui kovin pitkältä. Junassa tuli ekan kerran mieleen tarkistaa vesipuiston aukioloajat ja kappas, sehän aukeaa vasta kesäkuussa. Great.

Kipitettiin sitten rantaan ja turistitoimistoon jossa avulias naisihminen kertoi että kesäkuussa aukeaa ulkoallasmestat mutta rannalla on jossain "double c" ja silleen. Ne uudet bikinithän oli kätevästi kassissa eikä suinkaan päällä. Rannalle tähytessämme totesimme aaltojen olevan ihan minimissä joten uimaankin voisi päästä. Mutta sitä dapölsiitä ei kyllä ollut missään. Bikinit kuitenkin vaihdettiin pyyhkeen alla ja uimassakin pulahdettiin. Vähän vilpoista oli. Tässä vaiheessa kello oli ehkä jotain neljä joten auringonottoaika oli melko rajallinen... Mutta kannatti lähteä, oli se niin kivaa.

Kotimatkalla käytiin pikadrinksuilla rokkikahvilassa, jossa esiintyi Pändi. Pändi esitti kaksi kokonaista biisiä ennen siirtymistä seuraavaan baariin.

Sunnuntaina lojuimme jälleen rannalla pikku tuulenvireessä. Mukana menossa oli naapuriin parkkeerannut yläosattomissa aurinkoa palvonut naikkonen. Aaltoihin emme uskaltautuneet, ne oli taas ehtineet kerätä voimia yön aikana.

Kuvia biitsiltä ei tällä kertaa keretty ottamaan mutta tässä vaaditut pääsiäislomakuvat.

 

 

Ville <3

Jokirannassa

Poseeraus

 

Tässä tämä tältä erää, kevättä murmelit!