Heippa kullannuput!

Hetkeen en ole taas muistanut kuulumisia kirjoitella... Olisi kätevää tehdä se töissä mutta sieltä ei saa kuvia lisättyä.

Viime viikolla käytiin portugalilaisessa lusitanohevostenkasvatuspaikassa, Alter do Chaossa. Paikka oli upea ja hevoset hienoja. Niitä kuulemma käytetään klassiseen kouluratsastukseen, mikä kuulostaa hiukan kummalliselta kun katsoo orien kauloja. Ne oli tosi paksuja! Oritalli oli hieno ja hyvin hoidettu mutta nuoria ja tammoja pidettiin parressa ilman väliseiniä ja varsat seisoskeli siellä tammojen vieressä. Ratsastushalu senkun kasvaa, pakko päästä! Sitäpaitsi työkaveri Catarina kehui kovasti maatalouskoulun ratsastustunteja ja hevosia. Ehkä vielä päädyn sinne. 

Oritallia ulkoa

Tämä veijari oli hieman huomionkipeä :)

Kuvaajalle esitettiin valjakkoa joka koostui kahdesta hiukan erilaisesta hevosesta...

Söpöt aasinvarsat

Varsa ja sen emä parsitallissa

 

Samalla reissulla vierailtiin myös Marvao- nimisessä paikassa, joka sijaitsi tosi korkealla. Maisemat oli uskomattomat mutta niin korkealla oli aika ahdistavaa. 

Korkeella oltiin.

 

Lauantaina oli Erasmus-reissu Obidoksen suklaafestivaaleille. Ensin vierailtiin Leiriassa jossain linnanraunioilla ja sitten päästiin maistelemaan suklaatia. Festarit oli ihan hauskat vaikka väenpaljous hillitsi meidän haluja käydä tutustumassa joka telttaan ja piparitaloon. Parasta suklaareissulla oli mansikat ja suklaafondi. Ja itse matkalla kannatti olla ajoissa bussissa, päästiin kaksikerroksisen bussin yläkerran eturiviin josta oli mahtava katsella ulos :).

Leirian maisemia

Kaisa, minä, Danielle, Joan ja Jamie

Kävelevät kakkupalat

Ihmisiä

Lapset oli ihan villeinä kaikesta makeesta

Taustalla näkyy ite linnaakin

Suklaatalo

Hullu piparkakku-ukko

 

Jatkoa seuraa...