Vilkas viikko lähestyy loppuaan. Paitsi että ollaan päästy tekemään oikein töitäkin ja kaikenmaailman raportteja, ei olla paljon kotona iltaisin oltu. Maanantaina meidät esiteltiin paikallisille opiskelijoille ja heti tiistaina meidät kutsuttiin päivälliselle. Tytöt olivat tosi mukavia ja vietimme oikein hauskan illan. He myös asuvat ihan naapurissa, mikä on kiva juttu. Keskiviikkona oli koululla bileet (!) jossa soitti oman ja jonkun toisen koulun "bändit". Musiikki ei ollut ihan meidän makuun ja muutenkin oltiin väsyneitä joten luovutettiin melko aikaisin ja poistuttiin kotiin nukkumaan.

Eilen keskusteltiin koululla lomista ja mahdollisesta tulevasta kämppiksestä, jota nyt kuitenkaan ei onneksi tule :). Lämmintä vettäkin luvattiin järjestää... Pääsiäiseksi saatiin kunnon loma, mikä on ihan mahdottoman mainio juttu. Tulevatkin viikot täyttyy erinäisistä tekemisistä. Täällä kyllä pidetään vaihtareista hyvää huolta!

Tänään oltiin muiden Erasmus- vaihtareiden kanssa Portossa. Matka koostui museoissa kiertelystä (plääh) ja portviinin maistamisesta, mutta ajettiin rantaa pitkin ja nähtiin jättiläisaaltojakin. Lounasta syötiin hauskassa joenvarsiravintolassa. Lounaaksi syötiin Porton omaa herkkua, Franseschinaa joka on leipää jonka välissä on pihvi ja makkaraa ja juustoakin. Lounaan jälkeen tutustuttiin yhteen viinikellariin ja portviinin valmistukseen sekä sen juomiseen...

Lyhyestä virsi kaunis.

Kuvia.

 

Kameramuseossa oli vanhoja kameroita. Ne oli suuria.

Näkymä vanhasta vankilasta

Pyykki kuivuu taas

Paablo parkkeerasi vesirajaan

Ällö junasilta

Joessa oli hurja virtaus, jossa linnut matkusti.

Mäki ja joki

Vesi tuntui olevan korkealla.

Tähän tynnyriin mahtuu yli 60 000 litraa viiniä.

Näihin hiukan vähemmän.